Og tro mig, det bliver på ingen måde lettere, hvis flyet er forsinket. Tværtimod. Vi stod med tre efterhånden meget umulige børn, og jeg kan godt forså dem. Det er ikke let, når man ikke kan brænde krudt af eller lege, som man gerne vil, og når de bliver trætte, så er der heller ikke de helt store muligheder for en lur. Det sætter bestemt også sit præg på os forældre.

Vi søgte om en kompensation

Vi snakkede indbyrdes om, at der burde være en form for erstatning i de tilfælde, hvor et fly er forsinket, og heldigvis for det, for det var grunden til, at jeg undersøgte det online. Her fandt jeg ud af, at ja, det er bestemt en mulighed, du har, hvis dit fly er forsinket. Jeg fandt også hurtigt ud af, at det næppe var noget for mig at prøve at tage kampen med flyselskabet, men selv det var der råd for.

Der er nemlig firmaer, der specialiserer sig i lige dette område, og som for et lille gebyr gerne tager sig af alt det praktiske. Da jeg på ingen måde havde regnet med en kompensation, eller hvor lidt det ville koste os, så var jeg hurtigt fyr og flamme.

Vi fik en kompensation

Der gik ikke lang tid, før vi hørte fra https://skyhelp.dk/, og det svar, vi fik, var meget positivt. Der gik heller ikke lang tid, før vi fik vores kompensation, så selvom det var rigtig irriterende med den forsinkelse, så kom der lidt godt ud af det.

Fordi det havde været så hårdt for børnene, så var det ikke svært at beslutte, at nogle af pengene skulle bruges til at forkælde dem, mens resten af dem skulle bruges næste gang, vi skulle på ferie, hvor vi håbede på ingen forsinkelser.