Alle, som kender mig godt – mine venner, min familie og mine brødre og søstre i det kulinariske – ved, at jeg sætter en stor ære i selv at kokkerere ved festlige lejligheder. Jeg mener simpelthen, at selvgjort er velgjort, og at mad smager bedst, når det er tilberedt fra bunden i eget køkken. Men en oplevelse, jeg havde for få uger siden, har tvunget mig til at revidere denne opfattelse. Og denne oplevelse vil jeg i det følgende dele med jer, mine kære læsere!

Mad ud af huset til festen

Det, at lave mad til min mands 50 års fødselsdag, var simpelthen udelukket. Køkkenet i vor nye bolig, som efter planen skulle have stået færdigt flere uger før festen, var på ingen måde komplet. Blandt andet var vores nye komfur forsinket, og montøren havde i første omgang målt forkert, da han skulle installere bordpladen. Og så er det op ad bakke med hjemmelavet mad til halvfjerds gæster…

Jeg besluttede i stedet at bestille en buffet fra ebuffet.dk. Og jeg blev ganske positivt overrasket over hele forløbet – fra da jeg gik ind på hjemmesiden og via det smarte bestillingssystem på ingen tid kunne sammensætte en lækker og varieret buffet, til maden ankom, frisk og velduftende, direkte til min hoveddør. Jeg kunne tydeligt fornemme, at der her var tale om kvalitet. Alting virkede, som om det var lavet fra bunden inden for de seneste få timer. Og jeg var ikke alene om at glædes over de mange udsøgte småretter, sprøde salater, og duftende nybagt brød. Samtlige gæster var himmelfaldne, og troede ikke et øjeblik på, at jeg ikke selv havde frembragt herlighederne!

Jeg må simpelthen gå til bekendelse og indrømme, at mad ud af huset kan være lige så godt – og måske endda bedre – end mad tilberedt i eget hus. Tak til ebuffet.dk for at gøre det nemmere for mig at vælge catering i fremtiden!