Jeg er imponeret over, hvor mange derude, både her i Danmark og i udlandet, der har historier på hjertet. Fantastiske fortællinger om krig og kærlighed, der fortælles levende og med lethed. Det er store ord, der giver en hel fortælling, og jeg som læser er med indtil det sidste punktum. Jeg nyder at læse og har altid gjort det. Nu er det bare fordi jeg nyder det, ikke fordi der skal skrives en stil. Og jeg vælger selv, hvad jeg vil læse.

Lidt af det hele

Nogle gange skal det være let og hurtigt samt spændende som en krimi, andre gange skal det være over mange hundrede sider med spænding og et stor persongalleri. Bøgerne kan levere det hele, og med de elektroniske af slagsen er det nemt at finde lige det, jeg er i humør til lige nu. For tiden er det Skandinavien, der trækker. Historiske værker fra en verden, der er en del af min fortid.

Men mine bøger er ikke længere den slags, der står i reoler. Det hører sig også fortiden til. E-bøger er den nye verden, hvor jeg kan læse om den gamle. For mig på min kindle, som jeg elsker at bruge. Den er nemlig bedst til e-bøger.

Bøger fra samme sted

Bøgerne finder jeg samme sted. Det er nemlig lige så let at få adgang til dem på min kindle, og aldrig har det været lettere at shoppe bøger, end det er nu. Et stort bibliotek lige ved hånden, og så kan der læses hele tiden. Bare et kapitel til eller flere, alt efter hvad jeg har tid til.

Gode bøger er dog svære at slippe, så det er ikke altid, de kun bliver det ene kapitel, jeg egentlig havde lovet mig selv. Men opvask og støvsugning løber jo ingen steder, og bøgerne er nu en gang sjovere.