Børn er nogle fantastiske skabninger. Små, perfekte mennesker, der er som tumlinger, som stadig har lidt svært ved at holde balancen, har lidt svært ved at tale, men som samtidig har et gå-på-mod, der er helt unikt. Som forælder betyder det rigtig meget for mig, at de får de bedste rammer for at udvikle motorikken på den bedste måde.

KREA skaber dette til alle små børn

Der er næppe nogen, der ikke kender mærket KREA. De har alle dage været kendt for en tårnhøj kvalitet i alt, hvad de laver, og for mig er der ikke noget bedre end at give dem legetøj som dette.

Det er noget, der kan holde til det hele. For eksempel er min drengs gåcykel en størrelse, der meget tit ryger ned af trappen, for det er en magisk flyvecykel. Han griner hver gang, og ja det eneste, der sker, er, at den får lidt skrammer.

Jeg tror ikke, det overhovedet er muligt for nogen at bære den cykel ned i haven længere, for det er blevet et sjovt mantra og en del af legen.

Den gør noget for motorikken

Det er tydeligt, at en gåcykel som denne fra KREA er med til at underbygge hans motorik. Jeg kan se en stor forskel, og jeg kan også mærke, at han får en meget større selvtillid, end han har haft før. Nu har han fuld fart på rundt i haven.

Skal den med ind, så er den nem at vaske, så den kan bruges i stuerne også. Det må man gerne hjemme hos os, bare den flyvende supercykel bliver rengjort. Han skal nok selv sige til, og så kommer den med ind, for på de lige gulve er den også rigtig god for ham.

Den kommer endda med, hvis han vil med op at handle. Det er hurtigere, nemmere og sjovere for os begge end bare at gå og holde i hånd.