Der er meget, man som arbejdsgiver kan gøre, hvis man gerne vil glæde sine medarbejdere. Jeg foretrækker de goder, der rammer bredt, og som alle derfor får glæde af. Det er nemt at skaffe ordninger, der kommer nogen til gode, men som andre ikke har brug for eller ikke har lyst til at benytte sig af. Rabat hos en optikerkæde er godt for alle dem, der bærer briller, men resten er ret ligeglade. Derfor valgte jeg en frugtordning i stedet. Det er nemlig noget, der glæder og gavner alle ansatte.

En god ordning

Nu e jeg samtidig den kritiske type, så jeg ville være sikker på, jeg fandt den leverandør, der var bedst til prisen. Kvaliteten skulle være der, og det skulle være frisk og lækker frugt året rundt. Men det skulle også være til at betale for mig. Desuden ville jeg have gode leverancer til tiden. Det skal ikke bare komme på mystiske tidspunkter, der ikke passer ind i vores hverdag.

Ja, det er mange krav, men de er ikke urimelige synes jeg, og det er derfor kun er et firma, der får lov til at levere vores firmafrugt. De lever op til alle de krav og betingelser, jeg satte op, og de leverer en rigtig god service hver eneste gang.

Et godt samarbejde

Den punktlighed og styr på tingene, de har, det tiltaler mig, og det har givet et godt samarbejde. Jeg er rigtig glad for alt det, de gør. De leverer nemlig frisk og spændende frugt. Vi får de gængse, der altid er populære, og så får vi lidt forskelligt blandet hen over året. Det er noget, der går rent ind hos alle herude hos os.

Så meget at naboen har været inde for at spørge ind til vores frugtordning. Jeg var ikke langsom til at give ham et link.