Hvis du spørger både mig og mine børn, så er svaret et stort og rungende nej. Jeg har været opslugt af det fra starten af, en hobby min kæreste griner rigtig meget af, men nu er jeg den rigtig seje far, fr jeg kender alle figurerne og deres evner, jeg kender spillene til computer, jeg kender kortene, ja rent faktisk er der nærmest ikke det om Pokemon, jeg ikke ved noget om.

Mange timers leg

Det er samtidig noget, der hele tiden udvikler sig, så der er noget at se frem til løbende. Det betyder også, at vi skalhave mere af det hele løbende, for vi bruger det til le. Måske er der nogle enkelte ting, der bare skal stå og pynte på en hylde, fordi det er lidt ekstra, men det meste er til sjov og leg for os tre. Min opgave er både at lære fra mig om hele dette magiske univers, men også at sikre, at vi er helt med og har alt, hvad vi skal bruge af nyt.

Det er en opgave, som jeg tager meget alvorligt, og jeg planlægger sammen med børnene, hvad vi har brug for. Desværre kan det godt blive en dyr fornøjelse, for der både alt det, vi skal lege og spille med, men også de udvalgte ting til min samling.

Nettet svømmer over med Pokemon

Jeg har det bedst med at handle på nettet og det fra danske hjemmesider. Man ved aldrig, om det er mærkelig kopiprodukter, der kommer fra udlandet, eller om det overhovedet kommer frem. Men danske hjemmesider er dyrere, så det trækker ned den anden vej.

Sådan er det dog ikke hos https://farmorsoutlet.dk/maerker/legetoj-fra-pokemon. Her er det altid den ægte vare, priserne er fantastiske når man tænker på, den er dansk, og så leverer de hurtigt hver gang. Det næste sæt kort er for eksempel allerede ankommet.