Selvom de fleste møder på samme tid hver eneste dag og har fri på samme tid og som regel spiser frokost på samme tid fra mandag til fredag, så er der stor forskel på, hvor sulten man er fra dag til dag. Nogle dage knurrer maven timer før frokosten, andre dage først ud på eftermiddagen, og der er det godt at have noget at styrke sig på.

Det sunde valg er at foretrække

Det er her, det gælder om at være fornuftig og vælge det sunde alternativ. Det er noget, vi har besluttet os for at hjælpe alle de ansatte med ved at få etableret en frugtordning på arbejdet. Det skal være nemt og bekvemt at vælge noget sundt for alle.

Mange vil vælge at have noget med hjemmefra, og det er bestemt ikke alle, der har frugt eller grønt med. Og med mange indkøbsmuligheder tæt på, er det også nemt for alle at sikre sig en snack af en eller anden art, som heller ikke altid er så sund igen.

Så selvom at en frugtordning virker opdragende, så er den bestemt rigtig godt ment, for vi vil gerne passe på hver eneste medarbejder, for de har alle stor betydning for vores arbejdsplads.

De rigtige til at levere frugt og grønt

Vi kiggede rundt på nettet for at finde de rigtige til at levere til os. Der er flere om buddet, så det hele kom an på kvalitet og pris. Noget, vi fik afklaret genem samtaler med forskellige kundeservices og Trustpilot. Vi fandt det firma, der skulle stå for levering af frugt til os, og de har leveret fra dag ét.

På rekordtid har de lækre leveringer af friske frugter erstattet de mere usunde alternativer. Der er ingen grund til at købe ind selv og bruge tid på det, for nu er det til rådighed, og alle ansatte er rigtig glade for ordningen.