For et års tid siden gik min kæreste og jeg fra hinanden. Vi har en fælles datter, så det var et ganske kompliceret brud, som det altid er, når der er børn indblandet. Heldigvis lykkedes for os at gå fra hinanden i fred og ro og derved undgå alt for meget drama for vores lille datter, som på det tidspunkt kun var 3 år. 
Vi flyttede hurtigt hver for sig, og da jeg har et arbejde, hvor jeg ikke tjener så mange penge, var jeg nødsaget til at flytte hjem til mine forældre de første par måneder. Efter nogle måneder hos mine forældre fandt jeg imidlertid en hyggelig, lille lejlighed, hvor huslejen lå indenfor mit budget. Desværre var lejligheden så lille, at de børnemøbler, jeg havde fået med fra min ekskærestes og mit fælles eje, var for store til at være i min datters nye værelse.
Selvom huslejen lå indenfor mit budget, var jeg stadig forholdsvis økonomisk presset og havde penge til at gå ud og bruge mange tusinde kroner på nye børnemøbler. På samme tid ville jeg jo også rigtig gerne give min datter så gode møbler som overhovedet muligt, så også hendes værelse var præget af et lækkert interiør, og jeg ville hellere gå ned på kvaliteten af mine egne møbler og ting – man gør jo alt for sine børn.

Jeg havde dog svært ved at finde et sted, hvor det var muligt at købe møbler i god kvalitet til billige penge. Enten var kvaliteten i top, men så var prisen det bestemt også, eller også var prisen lav, men så var kvaliteten også enormt dårlig. Jeg var ved at opgive helt, da jeg tilfældigvis faldt over blogsiden fra manaya.dk. Her var der fyldt med gode anbefalinger af finde børnemøbler som både var fine, praktiske, af god kvalitet og ikke mindst: billige! Jeg blev ovenud lykkelig og skyndte mig at bestille de møbler, som min datter havde brug for. Leveringen var overraskende hurtig, og jeg havde allerede møblerne i hænde samme uge, som jeg havde bestilt dem. Kvaliteten var super lækker, og der var ikke ridser eller skrammer fra transporten, så servicen i forbindelse med forsendelsen var også upåklagelig.

Min datter blev vildt glad for sine nye, fine møbler, og der er god plads til opbevaring af diverse legetøj, tøj og lignende. Min datter er fortsat glad for sine møbler, og det er nemt for hende selv at holde orden i sine ting, fordi opbevaringsmulighederne er meget børnevenlige.

Jeg kan anbefale manayas blogside til alle forældre, uanset om man er økonomisk presset eller ej.