Der er noget særligt over et helt enkelt og klassisk herreur om håndleddet. For mig er det en læderrem og et enkelt design, der pryder og passer til det hele. Om det er til casual om sommeren eller til jakkesæt, så passer et sådant ur altid. Det eneste er, at jeg endnu ikke har et sådant ur. Jeg har faktisk slet ikke et ur, men jeg vil gerne have et, og det skal være et helt særligt et, som jeg kan bruge resten af livet.

Gyldent og med neutrale farver

Jeg vil gerne have et, hvor urkassen er i guld og skiven lys. Der skal ikke være mange detaljer i urskiven, for igen er det klassiske design, det der taler til mig. Jeg vil også have et ur med læderrem. Den skal være brun, for det er for mig pænere end sort og så meget mere elegant. Med et neutralt udseende passer det til alt, jeg normalt kan lide at have på.

Jeg har kigget på mange ure efterhånden, for det betyder rigtig meget for mig at få et. Og jeg har fundet lige det, jeg gerne vil have. Det er et elegant DW ur, jeg har fundet online til den bedste pris. Med hurtig levering. Så er der bare tilbage at få det leveret om et par dage og så vænne mig til, at der sidder noget om mit håndled.

Jeg bliver sikkert en samler

Efter at have kigget på deres store udvalg af ure, var det for det første lidt svært at vælge. Der er mange flotte designs og til gode priser. Og jeg forstår, hvorfor der er dem, der samler på ure. Jeg kunne godt selv gøre det samme, så jeg nemt kan variere. Derfor valgte jeg dette mærke, for her kan jeg nemt selv skifte til en anden rem, så jeg allerede har mange ure i ét.