Mange gør rigtig meget ud af, at deres varer skal smage af noget. Det skal være friske, økologiske grøntsager, det skal være et rigtig godt stykke kød fra et dyr, der har haft et godt liv, og det skal være rigtig chokolade, der smager af mere end bare sukker. Men på andre områder lader de sig nøjes med det, der lige er i det lokale supermarked. En af de ting er te, og jeg forstår ikke, at de ikke prøver den ægte vare, hvor kvaliteten nemlig også kan mærkes ved en smag, der er som intet andet. Det er i min verden en helt anden drik, og det koster ikke så meget mere, så det kan ikke være prisen, der holder dem væk. Måske er ideen om en tehandel bare ikke noget, som mange kender til. Måske er det, fordi de fleste i dag er til kaffe. 

For mig er det sort te, der er bedst

Som med grøntsager og kød, så har folk deres favoritter. Når det gælder te, så foretrækker jeg sort te, men igen er det jo bare en smagssag. Jeg drikker dog kun god te. Det er min favorit i teens verden, og smagen af en rigtig god te er uovertruffen. Den kinesiske variant er desuden den, jeg foretrækker, men rigtig god, sort te er noget, der bliver produceret i en meget stor del af verden.

Smagen af kvalitet

Tehandler er som bekendt en sjældenhed, men tehandler er lige så moderne som alt andet. Jeg køber sort te på nettet. For den forretning, der er min foretrukne, ligger ikke i nærheden af, hvor jeg bor, så derfor skal jeg have det sendt. Men det afsendes her fra landet, og leveringstiden har jeg aldrig kunnet udsætte noget som helst på, for de leverer altid hurtigt.