Min mormor og morfar har et af de der gamle egetræsborde, hvor vi altid har spist frokost eller aftensmad rundt om så længe, jeg kan huske. Eg er et fantastisk materiale, men den type af møbler synes jeg bare er for gammeldags til min stil. Heldigvis fandt jeg inspiration til boligindretning af mit eget hjem på altommøbler.dk. 

Moderne eg

Jeg vidste, at jeg rigtig gerne ville have et egetræsbord, men det skulle være moderne og rummeligt. Jeg ville på samme måde som min mormor og morfar samle masser af gæster til gode middage, og her skulle et smukt bord danne centrum for dette. På altommøbler.dk faldt jeg over Manaya.dk, som havde det, jeg ledte efter, for her fandt jeg det helt fantastiske Dream egetræsspisebord. Det er lavet i planker, og jeg er ikke i tvivl om, at det er eg. Samtidig er det lige den slags moderne bord, jeg har ønsket mig. Det eneste, der overraskede mig, var, at det ikke kostede mere. Normalt koster den slags flotte borde i den kvalitet betydelige summer, jeg slet ikke kan overskue at skulle af med på én gang. Ikke hos Manaya.dk, her er det priser, hvor vi alle kan være med, uden at det går ud over kvaliteten.

Stole, der passer til

Intet bord uden stole. Det er Manaya.dk også leveringsdygtige i, for de har nogle helt fantastiske spisestuestole. Jeg er helt vild med modellen Harrison i den lysebrune farve. Så “hint hint” til min mand, når han læser dette, for jeg er sikker på, at han ligesom jeg vil synes, de er helt perfekte. Der kan i øvrigt være hele otte af dem rundt om bordet, og det er et helt perfekt antal, synes jeg. Ja, det er ikke kun min mand, jeg vil dele disse stole med. Det er nu officielt det eneste, jeg ønsker mig, til både fødselsdag og jul, indtil jeg har nok til hele mit smukke bord.