Fødder har ikke den samme størrelse. Ikke kun er der forskel på venstre og højre hos os alle, men det er så lidt, at det ikke bemærkes, men der er samtidig forskel i løbet af dagen. Fødder kan hæve, hvis det er varmt, eller hvis der er noget der strammer, og til tider trækker de sig også sammen. Det er noget, der kan mærkes på alle slags sko, men især når fødderne hæver, så kan det være irriterende, for skoene begynder at stramme rigtig meget, og det kan blive helt ubehageligt at skulle rejse sig op og bevæge sig rundt.

Der er sko, der gør den slags til en leg

Noget, der kan afhjælpe den slags, det er sko, der i stedet for snører har en bred, elastisk kant. Helst i begge sider. Det giver skoen en fantastisk fleksibilitet, og når fødderne så hæver af den eller anden grund, så er der stadig plads til det hele, uden det gør ondt. Det giver god mening, og det virker efter hensigten. Noget jeg fandt ud af, da jeg havde købt et par rieker sko, der sådan.

Jeg købte dem faktisk fordi, jeg syntes, de var pæne, og fordi det er et mærke, jeg kender og kan lide at gå med. Det med elastikkerne viste sig bare at være en god bonus. Men ikke en, jeg er utilfreds med.

Flere i den stil

Nu er det en type af både sko og kort støvle, jeg leder efter, når jeg skal have noget nyt. Jeg er blevet rigtig glad for Den slags, og jeg vil ikke have andet stort set nu. Og at kunne finde de online og så bare vælge de faconer og farver, der passer mig, det gør det bare endnu mere let at være mig. Og mine fødder, de takker mig.