Er du træt af selv at stå for tilberedningen af brunch’en til fødselsdagen, festen, familiehyggen m.m.?. Du kan bestille brunch ud af huset hos ebuffet.dk, og de leverer lige netop den menu, der passer dig bedst. 

Du kan vælge mellem tre forskellige menuer. 

Vælg-selv-brunch-buffet fra kr. 69,50 pr. kuvert, hvor der er mulighed for at vælge mellem 45 forskellige retter.

Brunch-buffet med 14 retter til kr. 79,50 pr. kuvert med bl.a. røræg, pølser, tærter, kanelsnegle, croissanter og pandekager m.m. 

Favorit-brunch med 8 retter til kun 59,50 med de mest populære retter, hvor der også er mulighed for at tilkøbe flere retter. 

Der er leveringsgaranti, så hvis maden kommer for sent, får man en buffet tilsvarende den, man har bestilt gratis. Man kan også tilkøbe på minuttet og få levering til kr. 200 ekstra. De leverer på Sjælland, Lolland, Falster og Fyn, og desuden har de en afdeling i Skåne. Der er mulighed for at ændre antallet af kuverter indtil 7 dage før, og man kan tilkøbe en afbestillingsforsikring, så man kan ændre antal indtil 72 timer før. 

Vi havde valgt brunch-buffeten til kr. 79,50 til vores årlige familiebrunch, og der var rigeligt mad, endda også til lidt eftermiddagsmad til dem, der blev lidt længere. Maden er anrettet og bliver leveret på fade lige til at sætte på bordet. De varme retter leveres i termokasser, så det eneste, du skal sørge for, er at dække bordet og sætte fadene ind. Det var en stor lettelse ikke at skulle tænke på maden. Man kunne bare nyde selskabet med de familiemedlemmer, man ikke ser så ofte. Maden var også lækkert anrettet og smagte godt, gæsterne roste kvaliteten og blev overrasket over, at det ikke kostede mere. Som de bemærkede, man kan nærmest ikke engang lave det billigere selv og så til den kvalitet, hvorfor så ikke spare tiden og bestille udefra. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg benytter mig af brunch ud af huset.