Sidst jeg skulle ud at rejse lånte jeg en kuffert af mine forældre. Lidt besværligt, for det kostede en ekstra tur hjem, for at kunne få den med, og den skulle også leveres tilbage igen. Jeg kunne godt se på det hele, at det ville være en bedre idé at få min egen. Der er plads på loftet til den, når den ikke er i brug, og den spiser jo ikke brød, når den ikke er med på en ferie. Så det var bare lige det med at finde en rigtig god en, der havde en passende størrelse. det er jo altid forskelligt, hvad man må have med hos de forskellige firmaer, så måske var en kuffert faktisk ikke helt nok. Så to kufferter skulle der i hvert fald til, nåede jeg frem til. Den slags løber desværre op.

De findes billige i en god kvalitet

Det kan være svært, for der findes billige kufferter, der findes dyre, der findes gode, og der findes dårlige. Så det gælder om at finde de billige, der samtidig er gode. Den skal være pæn nok til almindelig brug, men behøver ikke være så vild, at jeg ikke kan have den i fred. Bare en almindelig, neutral kuffert, der er god til at pakke ting i, så er jeg kørende.

Jeg gik på nettet for at kigge. Det er mere behageligt hjemmefra. Her fandt jeg lige de kufferter, jeg gerne ville have. Perfekt kvalitet, et udseende, jeg kan lide og endnu mere vigtigt: En pris, der lige var mig. Så var det ikke et problem at bestille et helt sæt, så jeg har i forskellige størrelser. Der er til alle slags rejser på den måde også, korte som lange, så jeg er rigtig glad for mit valg og for mit køb. Fine og blå kufferter, så jeg ikke skal låne igen.