For mig er det at læse nærmest en livsnødvendighed. Jeg kan i hvert fald ikke forestille mig, at jeg ikke har mulighed for at åbne en bog bare ind imellem og helst dagligt. Det er det, jeg gør, hver gang jeg sidder i bus eller og, men også det jeg hygger med i fritiden. Det er min berigende frihed.

Jeg læser det meste

Der er stort set ikke den slags litteratur, jeg ikke læser. For mig gælder det om at have et åbent sind, og kravet er derfor ikke genre, men en god forfatter. Alle emner og tidsperioder bliver interessante på denne måde, og bøger med år på bagen er lige så gode som dem, der udkom i går.

Men begge dele kan ind imellem være svære at finde. Det er enten antikvariater og års søgen, eller også er det den langvarige venten på, at der er blevet trykt et nyt oplag. Det er dog ikke et problem, jeg har længere, for jeg er gået over til e-bøger i stedet.

Siden med det store udvalg

Dem, jeg længe har ledt efter, har jeg fundet. Alle de nyeste titler er altid til rådighed. Servicen er i top. Det hele fungerer. Priserne er lave Jeg har faktisk kun godt at sige om Politikenbooks. Skulle der være noget dårligt, så er det mest om mig selv, for jeg har en svaghed for bøger, og dette sted er et slaraffenland for en som mig.

Det betyder, at jeg nu køber bøger som aldrig før, men det er egentlig ikke noget, jeg fortryder. Det er en herlig hobby at læse, og det er let at læse selv på en telefon. Og det er faktisk meget mere behageligt, end det er at sidde med en stor og tung bog i hænderne. Lige meget om det er ude eller hjemme.